2012. március 15., csütörtök

Ha Harcsa Veronika legalább jó nő volna!

Átnéztük a magyar jazzélet egyik exportképes liblingjének a portfolióját és összevetettük a szigorúan nem jazzben utazó nemzetközi jelölőszervezetek néhány népszerű énekesnőiével. A következő eredményt hozta a komiszkodó szintfelmérésünk.

Beyoncé > Harcsa Veronika


Christina Aguilera > Harcsa Veronika

Mariah Carey > Harcsa Veronika

Amy Winehouse < Harcsa Veronika
Kylie Minogue > Harcsa Veronika

 Katy Perry > Harcsa Veronika

 Whitney Houston < Harcsa Veronika

 Lady Gaga = Harcsa Veronika

 Beyoncé > Harcsa Veronika

5 megjegyzés:

  1. Na tedd már közzé a hitvesed fotóját! Talán meglepődnénk..???

    VálaszTörlés
  2. Hitves, így egyes számban? Valami félreértés lehet itt: a háremhez jóval több nő tartozik, mint a fenti összes. Lehetne közölni képeket is, de néhányuk elég szemérmes, különben sem tartozik az olvasóközönségre.

    VálaszTörlés
  3. az elso kep nem harcsa V, a 3. ketseges

    VálaszTörlés
  4. Az elsőn mi is vitatkoztunk, de végül "határeset, elfogadjuk" alapon kineveztük HV-nek. A harmadik minden kétséget kizáróan ő.

    Na nem mintha ez bármit is változtatna a feliratokban felállított relációkon!

    VálaszTörlés
  5. Na jo nalam a sorrend a kovetkezo: Whitney, Beyonce-Shakira holtversenyben illetve Amy amikor meg jol nezett ki Mariah, Christina es Kyle se rossz de ok azert itt-ott plasztikaztak... Egyebkent millio jobb no van Veranal a feketek es a latinok kozott is de pl. 12 evvel ezelott o is egy nagyon helyes bakfis lany volt. Arrol nem tehet, hogy idonkent jon egy Whitney vagy Tony Braxton netan India Arie, Esperanza Spalding etc. Emiatt felesleges bantani ot.

    VálaszTörlés