2012. március 20., kedd

Pataj Jazz Quintet, avagy mi lapul a hangszertokban?


A legújabb magyar sikerfilm főszereplői.

Két pénzszűkében lévő huszonéves programozó (Subicz Gábor és Nagy Balázs) tudomására jut, hogy a munkahelyük szomszédságában lévő bank biztonsági rendszere miként kijátszható. Ehhez kérik a segítségét az olasz amorózónak (Pataj György), akiről azt hiszik, hogy nagyban utazik, pedig valójában csak egy kisstílű bűnöző. Azonban ő sem jön egyedül, vele tart két teszetosza roma „kollégája” (Lakatos Peczek András és Oláh Péter), akik önmagukat profinak gondolják, de még a banda furgonját sem tudják anélkül leparkolni, hogy meg ne húznák az oldalát. A pokol akkor szabadul el, amikor egy fatális véletlen révén a Visegrádi négyek budapesti találkozóján a Pataj Jazz Quintet zenekar bőrébe kénytelenek bújni!

A legújabb magyar vígjáték első vetítése: 2012. március 24-án, 22 órakor, a Budapest Jazz Clubban, a Magyar Jazz Ünnepén.

3 megjegyzés:

  1. Maga is jazz zenész szeretett volna lenni, de nem jött össze? Tehetségtelennek bizonyult és most azokon bosszulja meg, akiknek megadatott, hogy jók legyenek és méltán híresek? A magyar jazz világszintű. Így se a hazait, de legfőképp az amerikait nem hinném, hogy kéne ilyen primitív módon becsmérelni. Szerencsére mivel ön egy senki, így senki nem is veszi figyelembe igazán. Csak hát rossz látni, ha valaki sajnos "igazi magyar".

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a cikk....jó a sztori!

    VálaszTörlés
  3. Nekünk is elnyerte e tetszésünket. Sajnos lemaradtunk a premierről, de talán kiadják DVD-n is. ;)

    VálaszTörlés