2012. május 15., kedd

Maloschik Róbert nem disznóbaszó!

Gyakran és sokaktól hallottuk mostanában, hogy Maloschik Róbert egy disznóbaszó. Szinte ledöbbentünk, amikor először a fülünkbe jutott a hír. Maloschik Róbert egy disznóbaszó. Olvastuk és ingattuk a fejünket, hogy ez nem igaz, ez nem lehet igaz. Maloschik Róbert, a JazzMa portál főszerkesztője nem disznóbaszó.

Rendben, eleve unalmas a dzsesszzene, meg nem is lehet róla érdekesen írni, ez az oldal meg különösen nem vádolhatók meg vele, de azért ez mégiscsak sok! Maloschik Róbert nem disznóbaszó. Tudjuk, persze, az sem sokat segít a weblap tartalmán, hogy szemfájdítón szürke és olvashatatlanul rosszul tagoltak a bekezdések, ez azonban mégsem járja! Maloschik Róbert nem disznóbaszó. Igen, valóban álmosítón semmitmondó betűömleny az oldal, a képek meg olyanok, mint az odakozmált rántotta, csakhogy ez még nem jogosít fel mindenre! Maloschik Róbert nem disznóbaszó.

Oké, a szenilis vén marha folyton you know-zik, meg minden második írásában a Kádár-kori nagy dzsesszellenálló szerepén nosztalgiázik és azzal kezdi minden cikkét, hogy hogyan találkozott az adott valakivel Ő, a magyar JazzFührer, de akkor is van egy határ, amit nem illik átlépni! Maloschik Róbert nem disznóbaszó. Csakugyan, a Nemzeti Kulturális Alap pénzén biztatja föl a régi dzsesszkárosult haverokat, illetve szabadítja rá a mit sem sejtő magyar társadalomra a dzsesszlemezekkel droidokká hergelt huszonéveseket, Maloschik Róbert akkor sem disznóbaszó! Hányszor kell még leírnunk, elismételnünk, az arcokba és égre kiáltanunk, hogy elhiggyétek, ti alávaló mocskok, hogy Maloschik Róbert nem disznóbaszó?!

Ne röhögjetek a markotokba! Ne hahotázzatok a hasatokat fogva, hogy hagyd abba, mert nem kapok levegőt! Ha kell, akkor ezt az igaztalan, minden alap nélkül megbélyegző állítást százszor, ezerszer, milliószor is cáfolni fogjuk. Maloschik Róbert nem disznóbaszó. Minden hibája és emberi gyarlósága ellenére ki kell állnunk a főszerkesztő úr mellett, amikor ilyen nemtelen támadások áldozatává válik. Majd leszünk mi a szélesre nyitott esernyő, ha záporoznak rá a feldühödött csőcselék köpései!

Őszinte undorral jelentetjük meg a róla készített gyalázkodó képet, hogy mindenki láthassa, milyen aljas, alávaló gazemberek esküdtek fel az lejáratására. Elhatárolódunk a képtől és annak állításától, hiszen: Maloschik Róbert nem disznóbaszó!


Nem! Maloschik Róbert nem disznóbaszó!

Jazzerek! Jazzrajongók! Jazzszimpatizáns újságírók! Kiáltsuk együtt, egy emberként, hogy az egész világ meghallja: Maloschik Róbert nem disznóbaszó!

Még egyszer, hangosabban!

MALOSCHIK RÓBERT NEM DISZNÓBASZÓ!

1 megjegyzés:

  1. Szerintem nem kéne fikázni a jazzt és a jazz zenészeket pláne nem olyanokat akiket az egész világ zeneértő közönsége elismer.Amihez nem értünk arról lehet véleményünk de feleslegesen ne bántsunk meg senkit.Nem kell szeretni a jazzt de nem kell bántani sem mert ő sem bánt benneteket.Amit a Snébergertről írtok az egyszerüen nevetséges rasszista és abszurd.Azért nem ismeritek el mert olyan zenét játszik amiről nektek fogalmatok sincsen és az zavar benneteket hogy létezik valami amit rajtatok kivül milliónyi ember ért és ti ki vagytok zárva ebből mert ti nem értetek hozzá.A romák tehetségesek majdnem minden müvészetben ez bármennyire is fáj ez igy van és igy is lesz.El kell menni a zeneakadémiára és meg kell nézni,hogy kik a legtehetségesebbek.Nem cimbalom vagy brácsa tanszakon.Olyan affinitásuk van a zenéhez és mindegy melyik müfajhoz amilyen a magyaroknak ritkán adatik meg.Ezt nem irigyelni vagy lenézni kéne hanem büszkének lenni rá.Moszkvában a cigányszinház oromzatára az van kiírva:A mi cigányaink.Igy is lehet(ne).

    VálaszTörlés