2012. május 23., szerda

Christopher Scieranski vitathatatlanul a hatóság


Fogtuk a lengyel nyelvű sajtóanyagot és a Google Fordítóval jól megmagyarítottuk a bemutatkozás nem részletekbe menő változatát. Ez lett belőle.

„Christopher Scieranski 20 éve a legjobb lengyel basszusgitáros, amely megerősíti az éves rangsorban a Jazz Forum. Uralkodik ott a kategóriájában, talán örökre. Az ő egyéni koncertek hihetetlen adag áramot, a meleget, az érzékenység, a költészet basszus rendesen. Mert bárki, aki valaha is tanúja volt teljesítmény, a világ soha nem nézett ki, mint korábban. Ez lenyűgözi személyiség és az őszinteség.

Nehéz azt mondani, hogy a játék - fest dalai. Ez a meghatározás tökéletesen ragadja a hangulat és a finom minőségű tapasztalat társul hozzá. Mint zeneszerző, az a képesség, folyamatos feldolgozását zene, amit ő még él, megdöbbentő eredetiség. Egyes kompozíciók Ścierańskiego lett normákat zenénk. "Hogyan ólom" és a "Tiger" (ez üt énekli Grazyna Łobaszewską). Szintén a repertoár Ewa Bem volt a kompozíció "Paradicsom". Marek Balata, Kuba Badach, Agnieszka Hekiert - még két másik énekes a CD házigazda.

Christopher vitathatatlanul a hatóság számos, nem csak a lengyel, a zenészek, és különösen a basszusgitáros. Technikák, amelyek révén az elektromos basszusgitár játék, inspirálja és bátorítsa áhítat, hogy gyakorolja és a felfedezésre. Mivel az első hazánkban kezdődött turné szólót. A rendszer segítségével az elektronika, egyszerű készülékek előtt, és most a fejlett technológiát a MIDI rendszer létrehoz egy hang semmihez sem ismert.

Művei számos különböző stílust magában, bár a zenét le, mint egy jazz zenész. Természetesen van, és a jazz, de nem csak. Összeállítása funk ritmusok Dél-Afrika, egy arcade, rytm'n'blues. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a dalokat játszott Chris, a koncertek is egyedülálló, mert annak ellenére, hogy a forma, változnak aszerint, hogy milyen helyet a játékban, és milyen közönséget.”

Christopher Scieranski a zenekarával (The Colors) a szombathelyi Lamantin Jazz Fesztiválon lép fel 2012. június 28-án, 18 óra után valamikor.

3 megjegyzés:

  1. :DDD Cikkjazz... transzlétörimpró. Krzsi zseniális, és járt már Szombathelyen, baromi régen. Voltunk vagy 20an a koncerten.

    Amúgy meg: Nehogy abbafejezzétek az írást, gyenge zsurnalisztafogás. Méltatlan Hozzátok. Elő a verbáliákkal, szapuljátok a rohadt, mocskos, imperialista, szabadelvű, lelki ganétúró jazzt!! Hát mit képzelnek ezek a hangokat CSAK ÚGY egymás után pakoló hangjegy-himpellérek? Lelökni őket a zene Tajgetoszáról. Ez pedig nem más, mint a Jazzfigyelő!!! :DDD
    Szóval nem menstruálni itt, hogy így nem éri meg, úgy nincs rá idő: elkezdted, befejezed! És az nem ma lesz! :DDD Amennyi koncertkísértő jazz-zenész van... akad meló bőven. ;))

    VálaszTörlés
  2. te viszont nagyon rosszul írsz

    VálaszTörlés
  3. Nem baj, lényeg, hogy te zseni vagy a magaD nemében. A bigott kinyilatkoztatások hozzáértéstől nem zavart nagymestere. Épp elég pofon ez neked. Csak még nem érzed, hogy fáj, mert egyelőre a bulldog-vakmerőséged tompítja a fájdalmadat. ;) :D Kretén...

    VálaszTörlés