2012. április 6., péntek

Tóth Viktor Tercett a Mediawave-en



„A szaxofonos saját magát egy úton járó kereső emberként látja, zenei törekvéseiben az egyetemes harmóniával vágyik egységre.” – Más mindenki meg csak egy lila ködös fantazmagóriákban tévelygő idiótának látja, aki gyakran annyira belefeledkezik a köldöknézegetésbe, hogy a nagy úton járás közben hanyatt vágódik egy-egy harmonikusan odapottyantott kutyaszaron.

„Hangszeres játékára a dinamikus, mégis érzékeny kifejezésmód jellemző, zenei megnyilvánulásaiban a pillanat energiáit kívánja megragadni.” – Oké, értjük, ez már megint valami szanaszét szólózott hülyeség lesz!

„A koncert érdekessége, hogy a 14 éves Hodek Dávid dobzsenimester fog játszani a koncerten...” – DOBZSENIMESTER! Már most? Mi lesz a srácból, ha majd elvégez egy konzit? Dobzsenimesterdoktorprofesszor?! És ha később még évtizedeket dobzsenimesterdoktorprofesszorkodik? Átalakul egy dobfelszereléssé, ami önmagán játszik?!

A koncert rossz lesz, borzalmas és még annál is élvezhetetlenebb. Ám aki nem ért a szép szóból, illetve aki szeret a saját kárán tanulni, annak a demokrácia ezúttal is lehetőséget nyújt erre: 2012. április 29-én, 18:00-kor Komáromban, a Monostori Erődben, az Ékes Színpadon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése