2012. április 14., szombat

Srácok, mondjatok nemet!

Nem találtunk a zenekari tagokról közös képet, ezért magunknak kellett csinálni. Hogy egy kissé feldobjuk a művet, ráraktuk ezt a szimpatikus férfit is a srácok mellé. Ugye, milyen jól mutatnak együtt? A bankszámlánkra kérjük a szokásos összeget. Köszönjük.

Folytatjuk a 2012-es Mediawave fesztivál jazzer fellépőinek szemlézését. A Molnár Sándor Quartet a következő áldozat.
 
„A kvartett működik zongorával, ahol saját zenéjét játssza elsősorban, de ide most gitárral jön és mainstream jazzt játszanak”, olvasható az ajánlóban.

Szerintünk meg inkább maradjatok otthon, és akkor nincs ez a vacilla a „melyik hangszert vigyük?” kérdésben. Áthívjátok valamelyik hasonszőrű konzis haverotokat a másik hangszerhez, aztán nem kell a mainstream jazzes kompromisszum, hanem mehet a saját zenés dzsemelés a nappaliban, vagy a konyhában, szóval ott és akkor, amikor épp kedvetek szottyan. Az ilyen hálószobadzsesszhez nem muszáj megfürödni, megborotválkozni, különösebben kiöltözni sem. Meg aztán ott van a macera az oda-vissza három órás vonatúttal és hangszercipeléssel is. El, ki Budapestről, le vidékre, bele a mocsári kulturálatlanságba. Fúj!

Április 29-e persze hétfő, másnap mindenki dolgozik, franc se fog titeket bevárni. A szervezők különben is csak kegyet gyakorolnak veletek. „Oké, a lisztesképűek évekkel ezelőtt megosztott 1. helyezést értek el a Balatonfüredi Jazz Fesztiválon, hadd jáccanak már éjfélkor!” Jó lesz ez, srácok, meglássátok. A legrosszabbról akkor még nem is beszéltünk, bár ez nektek már bizonyára fel sem tűnik a tükörben: jazz zenészek és jazzrajongók előtt fogtok játszani! Belegondoltatok már abba, hogy ez milyen szörnyű élmény lesz? Ha nem, akkor tessék újraolvasni a jobbra, legfelül olvasható önmeghatározásunkat!

Hogy megfogadták-e a srácok a jó szándékú javaslatunkat, kiderül 2012. április 29-én, 22:30-kor Komáromban, a Monostori Erődben, az Ékes Színpadon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése